Business Hi-Tech

Ce spun oficialii Orange despre achiziţia fostului Romtelecom după ani de zile în care au negat aceste planuri: Tranzacţia confirmă angajamentul nostru pentru România şi va susţine dezvoltarea economiei digitale. Francezii spun că formarea unui gigant fix mobil cu afaceri de aproape 2 mld. euro va duce la creşterea competiţiei în România

Ce spun oficialii Orange despre achiziţia fostului...

Autor: Adrian Seceleanu

09.11.2020, 09:57 2605

Reprezentanţii grupului Orange, care au evitat constant în ultimii ani să conforme interesul pentru achiziţionarea fostului Romtelecom, se declară acum, odată cu anunţul tranzacţiei, încrezători în perspectivele deschide de acest acord atât pentru grup cât şi pentru economia locală.

“Această achiziţie este un pas important pentru accelerarea strategiei noastre convergente în Europa. România este o piaţă cheie pentru Orange şi o remarcabilă poveste de succes. Tranzacţia confirmă angajamentul nostru pe termen lung pe piaţa din România. Ne propunem să contribuim la dezvoltarea sectorului telecom prin investiţii constante în infrastructuri de reţea performante şi în servicii inovative”, a declarat Mari-Noëlle Jégo-Laveissière, Deputy CEO pentru Orange în Europa.

“Este un moment important pentru piaţa românească de telecomunicatii, care va duce la creşterea atractivităţii sale atât în ceea ce priveşte serviciile telecom convergente, cât şi infrastructura de înaltă calitate, sporind in acelasi timp competiţia. Această tranzacţie va aduce noi oportunităţi pentru dezvoltarea de servicii convergente, cu mai multe beneficii şi o paletă mai largă de opţiuni oferite clienţilor, dar şi pentru dezvoltarea sustenabilă a economiei digitale. Complementaritatea celor două reţele ne va permite să aducem împreună nu doar clienţi şi echipe, ci şi cea mai bună expertiză în ceea ce priveşte calitatea serviciilor şi a unei infrastructuri de reţele fixe şi mobile pregătite pentru provocările viitorului”, a declarat Liudmila Climoc, CEO Orange România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO