Business Hi-Tech

Start-up-ul canadian ScribbleLive a primit o finanţare de 35 de milioane de dolari

Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

Autor: Oana Stupinean

25.09.2015, 00:00 247

ScribbleLive, compania canadiană care furnizează soluţii software pentru marketing, a obţinut o finanţare de 35 de milioane de dolari  de la un grup de investitori din SUA şi Canada, scrie Wall Street Journal. Reprezentanţii companiei din Toronto au spus că vor folosi finanţarea pentru a-şi mări echipa de vanzări şi de marketing şi de asemenea pentru achiziţionarea de noi start-up-uri.

Printre investitori s-au numărat fondurile OpenText Enterprise Apps Fund, Emerillon Capital, Blue Cloud Ventures, Northleaf Venture Catalyst Fund,  Rogers Ventures, Summerhill Venture Partners, Georgian Partners, Export Development Corp. of Canada şi Waterloo Innovation Fund. ScribbleLive este o platformă software care generează conţinut de marketing şi pune de asemenea la dispoziţie şi alte instrumente folosite de mass-media şi publicitate pentru specialiştii de marketing.

Soluţiile ScribbleLive sunt utilizate de marile branduri şi organizaţii de ştiri pentru publicare de conţinut, în timp real. Start-up-ul a fost înfiinţată de Michael DeMonte şi Jonathan Keebler în 2008, oferind iniţial soluţii pentru bloguri. Întrre timp, ScribbleLive a evoluat la o companie care furnizează soluţii software pentru generarea de conţinut de marketing. 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO