Business Hi-Tech

Start-up-ul Druid, fondat în 2018 de către antreprenorul local Liviu Drăgan, a înregistrat o creştere de 5 ori a veniturilor lunare recurente şi vrea să continue extinderea internaţională, cu birouri la Frankfurt, Tokyo şi Dubai

Start-up-ul Druid, fondat în 2018 de către...

Autor: Roxana Rosu

21.10.2021, 10:05 311

Start-up-ul Druid, fondat în 2018 de către antreprenorul local Liviu Drăgan, cunoscut pentru businessul TotalSoft, a înregistrat o creştere de 5 ori a veniturilor lunare recurente şi venituri anuale de 2,3 millioane dolari la nivelul lunii septembriie, pe fondul cererii de pe piaţa produselor de Inteligenţă Artificială Conversaţională, a anunţat compania.

Compania are în prezent birouri în Houston, Texas (SUA) şi Londra (Marea Britanie) şi intenţionează să deschidă noi locaţii în Frankfurt (Germania), Tokyo (Japonia) şi în Dubai (EAU), cu planuri pe termen lung de a-şi creşte prezenţa pe pieţele din UE şi SUA.

Strategia agresivă de extindere pe pieţele globale s-a concretizat în peste 1500 de conturi active pe toate continentele, iar valoarea totală plătită de clienţii internaţionali a ajuns la 49% din venituri.

DRUID a părăsit în 2021 mediul aglomerat al asistenţilor virtuali pentru a intra pe un segment complet nou, de aplicaţii de business automatizate conversaţional prin roboţi UiPath..

„Datorită rezultatelor excelente înregistrate în 2021, putem spune că suntem pregătiţi să oferim soluţiile noastre excepţionale pe aceste pieţe şi că investim consistent în tehnologia care ne defineşte ca lideri al acestui sector de piaţă.”, a declarat Liviu Drăgan, CEO DRUID.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO