Business Hi-Tech

Start-up-ul easySales continuă expansiunea şi integrează serviciile de curierat Packeta România

Start-up-ul easySales continuă expansiunea şi...
15.09.2022, 00:02 130

easySales, un start-up care a dezvoltat o platformă SaaS de management automatizat şi centralizare a activităţilor de eCommerce, a integrat în platforma proprie serviciile de curierat Packeta România, platformă digitală globală pentru comerţul online, ca parte a strategiei de expansiune.

„Serviciile de curierat sunt esenţiale în viaţa oricărei afaceri online şi pot însemna diferenţa dintre un client mulţumit şi renunţarea la achiziţie”, a declarat Ciprian Cazacu, cofondator easySales.

Packeta România livrează coletele la o varietate de puncte pick-up din Europa Centrală şi de Est, inclusiv România. Integrarea în platforma easySales implică, pentru utilizatori, un singur contract, un sistem unic, un singur API, dar şi unificare la nivel de AWB şi factură. Integrarea cu easySales are loc în contextul dublării volumului livrărilor Packeta România peste graniţe (cross-border) anul acesta, ca urmare a extinderii magazinelor online româneşti în străinătate şi a dezvoltării susţinute a serviciilor de transport. Packeta România este o platformă digitală globală pentru comerţul online, membră a Packeta Group, prezentă pe piaţa din România din 2017. În anul 2021, grupul Packeta a transportat mai mult de 73 de milioane de colete. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO