Business Hi-Tech

Start-up-ul Ecap, care a dezvoltat o soluţie de automatizare în e-commerce a primit o finanţare de 250.000 de euro

Adrian Sfichi, CEO şi co-fondator al Ecap

Adrian Sfichi, CEO şi co-fondator al Ecap

Autor: Alexandra Cepăreanu

21.06.2022, 00:00 99

Start-up-ul Ecap, care a dezvoltat o soluţie de automatizare e-commerce, a ridicat o finanţare în valoare de 250.000 de euro pentru dezvoltarea de noi funcţionalităţi, susţinerea unei campanii de testare gratuită pe o perioadă de trei luni şi pentru rebranding. Soluţia de automatizare dezvoltată de Ecap a depăşit 650.000 de comenzi şi 13 milioane de euro tranzacţii într-un an. „Am încercat în acest an, în care ne-am concentrat pe dezvoltarea ofertei, să acoperim toate nevoile din piaţă pe zona de e-commerce automation, asta pentru că primeam din partea clienţilor noştri diverse solicitări prin care înţelegeam că sunt încă multe părţi neacoperite.

De exemplu, ni s-a cerut să includem în platformă o funcţionalitate care să permită actualizarea preţurilor din marketplace-uri în funcţie de concurenţă. Am avut în vedere şi să păstrăm soluţia GDPR-guaranteed, astfel încât integrările să nu genereze probleme adiacente clienţilor noştri. Oferta noastră de preţuri a fost gândită şi ea în baza unul model de calcul custom, astfel încât orice antreprenor, chit că are un start-up sau o afacere cu volum mare, să aleagă opţiunea de plată cea mai avantajoasă pentru afacerea sa“, a spus Adrian Sfichi, CEO şi co-fondator al Ecap.

El a adăugat că finanţarea pentru adăugarea de noi funcţionalităţi, rebranding şi susţinerea ofertei de testare pentru până la trei luni a fost asigurată de primul client al soluţiei, TopStrong. Cei doi co-fondatori, Adrian Gafiţa şi Andrei Mititiuc, au testat soluţia în cadrul companiei, în ultimii 4 ani. Cu ajutorul acesteia, TopStrong a ajuns la peste 10.000 de comenzi pe lună şi o creştere de cinci ori a cifrei de afaceri.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO