Business Hi-Tech

Start-up-ul Hackajob lansat de Răzvan Creangă la Londra vrea să-şi dubleze echipa la nivel global după primirea finanţării de 6,7 mil. $

Răzvan Creangă

Răzvan Creangă

Autor: Roxana Rosu

28.11.2018, 00:05 874

Start-up-ul de tehnologie Hack­a­job, cofondat şi condus în Londra de antre­prenorul român Răzvan Creangă (27 ani), care a atras recent o investiţie de 6,7 milioane de dolari şi a obţinut în total 8 milioane de dolari finanţare, îşi pro­pune o creştere accelerată, prin dublarea numărului de angajaţi în ur­mătorul an, inclusiv în centrul de la Iaşi.

Start-up-ul a primit o finanţare de 6,7 milioane dolari din partea AXA Venture Partners şi Downing Ven­tu­res, urmând să crească numărul anga­ja­ţilor la aproximativ 50 de specialişti în bi­roul companiei din Iaşi în urmă­toarele nouă luni, faţă de 20 în prezent.

În plus, firma îşi va extinde echipa şi cu 40 de specialişti în Marea Britanie, astfel încât nu­mărul acestora va ajunge la aproa­pe 90 pană la finalul anului viitor. De ase­me­nea, Hac­ka­job va deschide bi­rouri fi­zice în majo­ri­ta­tea hu­burilor de teh­no­logie şi antre­pre­noriat.    

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO