Business Hi-Tech

Start-up-ul Hackajob lansat de Răzvan Creangă la Londra vrea să-şi dubleze echipa la nivel global după primirea finanţării de 6,7 mil. $

Răzvan Creangă

Răzvan Creangă

Autor: Roxana Rosu

28.11.2018, 00:05 875

Start-up-ul de tehnologie Hack­a­job, cofondat şi condus în Londra de antre­prenorul român Răzvan Creangă (27 ani), care a atras recent o investiţie de 6,7 milioane de dolari şi a obţinut în total 8 milioane de dolari finanţare, îşi pro­pune o creştere accelerată, prin dublarea numărului de angajaţi în ur­mătorul an, inclusiv în centrul de la Iaşi.

Start-up-ul a primit o finanţare de 6,7 milioane dolari din partea AXA Venture Partners şi Downing Ven­tu­res, urmând să crească numărul anga­ja­ţilor la aproximativ 50 de specialişti în bi­roul companiei din Iaşi în urmă­toarele nouă luni, faţă de 20 în prezent.

În plus, firma îşi va extinde echipa şi cu 40 de specialişti în Marea Britanie, astfel încât nu­mărul acestora va ajunge la aproa­pe 90 pană la finalul anului viitor. De ase­me­nea, Hac­ka­job va deschide bi­rouri fi­zice în majo­ri­ta­tea hu­burilor de teh­no­logie şi antre­pre­noriat.    

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO