Business Hi-Tech

Start-up-ul Hyperhuman, care a dezvoltat o platformă de antrenamente de fitness personalizate, a obţinut un grant de 200.000 euro care va susţine dezvoltarea tehnologiei AI din cadrul platformei

Bogdan Preduşcă, CEO al Hyperhuman

Bogdan Preduşcă, CEO al Hyperhuman

Autor: Alexandra Cepăreanu

22.03.2023, 14:52 86

Start-up-ul Hyperhuman, care dezvoltă o platformă de antrenamente de fitness personalizate, folosind tehnologia AI (artificial intelligence – inteligenţă artificală), a obţinut un grant în valoare de 200.000 euro din partea EEA & Norway Grants – care  promovează cooperarea pentru reducerea diferenţelor economice şi sociale din Europa – prin fondul norvegian Innovation Norway, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei. Finanţarea va susţine extinderea tehnologiei AI care stă la baza platformei de conţinut pentru sănătate şi fitness.

„Credem că inteligenţa artificială (AI) are puterea de a revoluţiona modul în care conţinutul video este creat şi livrat în industria de sănătate şi fitness. De aceea am construit o platformă de creare şi livrare video bazată pe AI, care oferă companiilor ce activează în domeniu posibilitatea de a crea conţinut video de înaltă calitate, rapid, eficient şi la o fracţiune din costurile actuale”, a spus Bogdan Preduşcă, CEO-ul Hyperhuman.

În prezent, Hyperhuman lucrează cu peste 160 de organizaţii şi peste 5.000 de creatori de conţinut de fitness pe platformă care provin preponderent din USA, Canada, UK şi Australia. Recent, Hyperhuman a anunţat o serie de parteneriate strategice şi integrări cu studiouri de producţie video, pionieri în computer vision, agregatori pentru wearables şi agenţii de transformare digitală, precum 1FitLife, LeisureLabs, Wix, Rook sau Asensei, arată sursa citată anterior.

„Acest grant ne va permite să accelerăm inovarea şi să oferim clienţilor noştri din industria de sănătate şi fitness unelte mai puternice pentru a crea conţinut video personalizat cu ajutorul căruia ei pot să îşi fidelizeze utilizatorii şi să îi ajute totodată să obţină rezultate cât mai bune pentru sănătatea lor. Obiectivul nostru este să devenim platforma de conţinut de fitness şi sănătate preferată la nivel global”, a mai spus Bogdan Preduşcă.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO