Business Hi-Tech

Start-up-ul Limitless Solutions a dezvoltat o aplicaţie mobilă care conectează şoferii şi companiile de asigurări. „MOVCAR este răspunsul tehnologic al circa 300.000 de daune reclamate, rezultate din asigurarea obligatorie în România în fiecare an”

Start-up-ul Limitless Solutions a dezvoltat o aplicaţie...

Autor: Alexandra Cepăreanu

18.11.2021, 19:38 96

Limitless Solutions, start-up insurtech înfiinţat de Mikolaj Ovcaric, a dezvoltat o aplicaţie mobilă ce asigură stocarea şi gestionarea în siguranţă a documentelor pentru şoferi, permite achiziţia poliţelor de asigurare RCA sau Casco şi conectează şoferii şi companiile de asigurări, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

„Aplicaţia stochează şi documente digitale personale, inclusiv Certificatul Verde, permite şoferilor să facă plata prin SMS pentru parcare, poduri sau rovinietă. Movcar oferă şi diverse beneficii pentru companii şi flote, precum gestionarea documentelor, rapoartelor, istoric de întreţinere, anvelope, asigurări, daune, taxe, inspecţii, sau posibilitatea de a verifica istoricul unui vehicul second-hand”, au transmis reprezentanţii Limitless Solutions.

Ei au adăugat că aplicaţia Movcar este răspunsul tehnologic al aproximativ 300.000 de daune reclamate, rezultate din asigurarea obligatorie în România în fiecare an.

„Deoarece toate datele vehiculului sunt stocate în aplicaţie, utilizatorii pot: să cumpere rapid asigurare pentru vehicule, să ofere servicii de remorcare 24/7 sau să pregătească o notificare de reclamaţie către orice companie de asigurări în doar 2 minute.”

Mikolaj Ovcaric, care în prezent este fondatorul şi CEO-ul Movcar, a ocupat funcţia de chief executive officer în cadrul companiei Global Assistance Services timp de un an înainte să devină antreprenor.

Fondatorul şi CEO-ul Movcar a început să lucreze în Bucureşti în 2018, când a preluat funcţia de member of the supervisory board în cadrul VIG Management Service.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO