Business Hi-Tech

Start-up-ul local Cargo Buddy vrea să atragă o primă investiţie de 1,5-3 mil. euro: Este foarte posibil să încheiem runda de finanţare până la finalul anului

Mihai Năstase, fondator Cargo Buddy: Suntem în discuţii pentru a stabili parteneriate astfel încât să avem o paletă cât mai mare de transportatori în aplicaţie - şi la nivel aerian şi maritim.

Mihai Năstase, fondator Cargo Buddy: Suntem în discuţii pentru a stabili parteneriate astfel încât să avem o paletă cât mai mare de transportatori în aplicaţie - şi la nivel aerian şi maritim.

Autor: Ioana Nita

06.07.2021, 10:50 1345

♦ Investiţia va ajuta compania să adapteze aplicaţia mobilă şi pentru pieţele vecine astfel încât să poate începe expansiunea la nivel regional.

Start-up-ul local Cargo Buddy, care a creat aplicaţia mobilă cu acelaşi nume ce ajută la digitalizarea industriei de transport de marfă, vrea să atragă o primă rundă de finanţare cuprinsă între 1,5 şi 3 milioane euro, în condiţiile în care soluţia are deja tracţiune pe piaţă.

În primele şase luni de la lansare, aplicaţia Cargo Buddy a ajuns la peste 4.000 de utilizatori în total şi a generat venituri de 300.000 euro prin intermedierea transpor­turilor de marfă.

„Cargo Buddy este o aplicaţie complexă - pe lângă faptul că pune împreună cererea cu oferta, se asigură ca tot procesul de transport se realizează în siguranţă, cu transparenţă şi cu suport 24/7. A fost nevoie de o perioadă de aproximativ doi ani până în acest moment ca întreg fluxul să fie complet funcţional. De aceea, acum suntem pregătiţi să atragem investitori, pentru că avem un plan de business bine structurat şi corect. În prima rundă de investiţii obiectivul este să atragem între 1,5 mil. euro şi 3 mil. euro. Există o probabilitate foarte mare ca prima investiţie să fie făcută până la sfârşitul acestui an“, a declarat pentru ZF Mihai Năstase, fondatorul Cargo Buddy, start-up prezentat în cadrul ZF IT Generation în martie anul acesta. El a adăugat că a fost contactat de mai multe fonduri de investiţii, acum fiind în etapa în care analizează oportunităţile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO