Business Hi-Tech

Start-up-ul local Hyperhuman a lansat un nou API pentru furnizarea imediată de conţinut de fitness

Start-up-ul local Hyperhuman a lansat un nou API pentru...

Autor: Ioana Nita

02.08.2022, 16:30 92

Hyperhuman, start-up-ul local care a dezvoltat o platformă digitală dedicată profesioniştilor în fitness pentru crearea şi monetizarea de conţinut video, a lansat un nou API (Application Programming Interface) care permite ca furnizarea de conţinut de fitness să fie realizată extrem de simplu şi rapid printr-un proces de tip plug & play pentru orice aplicaţii sau produse digitale.

"API-ul nostru reduce decalajul dintre crearea şi livrarea de conţinut. Cu API-ul Hyperhuman, organizaţiile pot oferi experienţe interactive de on-demand fitness în propriile aplicaţii sau produse digitale. Scopul nostru este de a face din acest proces un proces plug & play şi de a vă permite să începeţi cu doar câteva linii de cod", a declarat Bogdan Preduşcă, CEO şi coafondator al Hyperhuman. Noul API permite organizaţiilor fie să îşi publice propriul conţinut, fie să acceseze un flux constant de conţinut curatoriat de la o reţea globală de creatori de fitness şi să îl livreze instantaneu în propria lor aplicaţie.

Crearea şi oferirea de antrenamente video de calitate consumă timp şi sunt extrem de costisitoare atunci când se fac la scară largă. Ca atare, industria de fitness are nevoie de soluţii inteligente şi de procese automatizate care să reducă ineficienţa, complexitatea şi costurile asociate creării şi publicării la scară largă a conţinutului video de fitness. „În această lume postpandemică, consumatorii de fitness se aşteaptă la conţinut de primă clasă de la furnizorii lor de fitness şi nu sunt dispuşi să se mulţumească cu mai puţin.“

Un raport recent arată că boom-ul fitness-ului digital este aici pentru a rămâne; 80% dintre cei care frecventează sălile de sport plănuind să continue să folosească şi antrenamente digitale în viitor”, susţin reprezentanţii Hyperhuman.

Misiunea Hyperhuman este de a face videourile de fitness universal accesibile, reutilizabile, şi profitabile. Platforma alimentată de inteligenţa artificială este special concepută pentru industria de fitness - pentru a eficientiza costurile şi efortul de creare şi publicare a unui conţinut de calitate constantă la scară largă. Start-up-ul foloseşte deja propriul API pentru a livra conţinutul creat cu Hyperhuman pe mai multe platforme şi în diferite formate, cum ar fi: aplicaţia gratuită Hyperhuman Club - consumatorii se bucură de conţinut de clasă mondială oferit de propriii lor antrenori de fitness, aplicaţia Hyperhuman pentru ceasuri inteligente care va fi lansată în curând - funcţionează pe ceasurile Fitbit şi le permite pasionaţilor de fitness să se bucure de o experienţă de antrenament pe încheietura mâinii lor, widgetul Hyperhuman Wix - le permite utilizatorilor Wix.com să îşi publice instantaneu antrenamentele video pe site-urile Wix.

"Conţinutul este cheie în această industrie. Noi ducem on-demand fitness la următorul nivel şi oferim un ecosistem bazat pe inteligenţă artificială care permite crearea şi furnizarea de conţinut video inteligent la cel mai înalt nivel de personalizare şi interactivitate. Fitness Video Content 2.0 este acum posibil cu Hyperhuman'', a punctat Bogdan Preduşcă.

Accesul la API este disponibil cu un plan de abonament plătit pentru subscripţia de Teams. Pe lângă accesul la API, planul permite organizaţiilor să înroleze un număr nelimitat de membri ai echipei care pot colabora şi crea conţinut de calitate fără efort.

Hyperhuman s-a extins şi este acum utilizat de mii de profesionişti în fitness şi sute de companii de pe 3 continente în mai puţin de 10 luni de când start-up-ul a lansat prima versiune a platformei sale.

Start-up-ul Hyperhuman a atras până în prezent investiţii totale de circa un milion de euro, din care peste 500.000 euro au fost atraşi în primăvara acestui an printr-o rundă de invesiţii de tip late-seed la care au participat fondurile de investiţii Sparking Capital şi Early Game Ventures, dar şi investitori privaţi de pe platforma de equity crowdfunding Seedblink.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO