Business Hi-Tech

Start-up-ul local ScentSee a semnat un parteneriat cu Băneasa Shopping City

Bogdan Bocşe

Bogdan Bocşe

Autor: Ioana Nita

19.10.2016, 00:00 1266

Start-up-ul local ScentSee, care a dezvoltat o platformă online prin intermediul căreia utilizatorii pot afla ce parfum li se potriveşte în funcţie de stilul de viaţă, a semnat primul contract pe piaţa din România cu centrul comercial Băneasa Shopping City. 

Astfel, ScentSee va fi disponibil ca un serviciu online pe site-ul mallului – www.baneasa.ro, precum şi în cadrul aplicaţiei mobile proprii –  City iLove. 

Aplicaţia ScentSee, dezvoltată de Bogdan Bocşe, expert în soluţii cloud şi aplicaţii web, şi Raluca Lăcrămioara Pântrjel, consultant în retail, cu experienţă în parfumerie şi fashion, le permite utilizatorilor să identifice parfumurile care li se potrivesc pe baza unui chestionar cu întrebări legate de stilul de viaţă, anumite caracteristici fizice şi preferinţe ale persoanei, cum ar fi tipul şi nuanţa pielii, culoarea naturală a părului, tipul de personalitate, floarea preferată sau culoarea preferată, precum şi bugetul disponibil. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO