Business Hi-Tech

Start-up-ul local Stailer.ro a fost evaluat la 5 mil. euro după accesarea unei investiţii de 500.000 euro

Andrei Ursachi, CEO şi co-fondator al Stailer

Andrei Ursachi, CEO şi co-fondator al Stailer

Autor: Ioana Nita

30.07.2021, 00:00 814

Start-up-ul Stailer.ro din Cluj-Napoca, care a dezvoltat o platformă pentru programări şi atragere de clienţi noi pentru saloanele de înfrumuseţare şi stilişti, a reuşit să atragă o finanţare de tip pre-seed în valoare totală de 500.000 euro de la un grup investitori de tip angel.

Runda de finanţare a fost condusă de Cosmin Ţîrvuloiu, antreprenor şi investitor în proiecte tech, iar ceilalţi investitori care au pariat pe businessul Stailer.ro sunt antreprenorii Bogdan Herea (CEO Pitech Plus), Lorand Soares Szasz (fondator Uprizers), Radu Axinte (antreprenor şi specialist în creşterea afacerilor), Eugen Şotropa (fondator e-advertising) şi Cătălin Briciu (cofondator Linnify Ventures). Odată cu atragerea investiţiei, proiectul Stailer a fost evaluat la 5 milioane de euro. 

„Văd o oportunitate fantastică în digitalizarea industriei de beauty din România şi la nivel global. Stiliştii şi saloanele au nevoie, acum mai mult decât oricând, de clienţi noi şi consumatorii au nevoie de o metodă simplă, rapidă şi de încredere să se programeze pentru acces la serviciile de înfrumuseţare. Consider că Stailer face asta cel mai bine şi, în premieră, am reuşit să aduc în proiectul nostru antreprenorial oameni talentaţi şi muncitori, plus investitori şi adviseri cu o experienţă uriaşă în afaceri”, a declarat Andrei Ursachi, CEO şi co-fondator al Stailer.

În urma noii finanţări, Stailer îşi va accelera planurile de dezvoltare în România şi în regiune. Astfel, compania vizează îmbunătăţirea tehnologiei, extinderea la nivel naţional şi creşterea investiţiilor în marketing. Îmbunătăţirea tehnologiei din aplicaţia Stailer şi adăugarea mai multor funcţii noi solicitate de consumatori şi profesioniştii din beauty vor fi realizate prin extinderea echipei de programatori cu specialişti React Native. De asemenea, Stailer va fi disponibil în alte 5 oraşe până la sfârşitul lunii august: Braşov, Constanţa, Piteşti, Ploieşti şi Sibiu, după ce în prezent este activă în Bucureşti şi Cluj. În acest moment, are loc înregistrarea în platformă a saloanelor din cele 5 oraşe noi din ţară, iar investiţia atrasă va stimula creşterea susţinută a eforturilor de marketing pentru a accelera digitalizarea industriei de beauty.

“Trăim în epoca vitezei şi a digitalizarii. Covid-19 a venit să accelereze aceste trenduri şi utilizatorii doresc să acceseze servicii de încredere, recomandate de alţi utilizator, doar prin câteva click-uri. Stailer este puntea perfectă între utilizatorul care doreşte un serviciu de încredere şi mii de saloane şi stilişti din toată România”, a declarat antreprenorul şi investitorul Bogdan Herea, care a devenit şi advisor al Stailer.

“Când am văzut modelul de business şi viziunea Stailer, am decis instant să mă alătur echipei din postura de investitor şi advisor. Digitalizarea industriei de beauty este un proces inevitabil şi saloanele care vor să prospere în următorii ani vor profita de acest nou canal de promovare oferit de Stailer”, a declarat Lorand Soares Szasz, antreprenor şi investitor.

“Dacă am învăţat ceva în cei 20 ani de business ai mei, colaborând cu companii mari, pot spune fără ezitare că performanţa este dată de echipele de management şi de operaţiuni. Doar la companii cu cifre de afaceri de sute de milioane, am întâlnit un grup precum echipa Stailer. Suntem împreună oameni care au făcut deja performanţă în management, marketing, IT şi domeniul financiar. Drumul de la viziune la execuţie şi implementare este extrem de scurt în proiectul Stailer. Eficienţa, eficacitatea şi etica sunt cuvintele care descriu cel mai bine ce se întâmplă acum la Stailer. Şi e doar începutul”, a declarat Radu Axinte, investitor şi advisor al Stailer.

Ceilalţi trei fondatori ai companiei Stailer sunt Attila Gere (CTO în cadrul companiei), Bogdan Clipici (Chief Sales Officer) şi Naliciadji Vladislav (Chief Product Officer).

În ceea ce priveşte numărul de utilizatori, obiectivul companiei Stailer este să ajungă până la finele anului 2021 la o reţea de 1.000 de saloane şi 5.000 de stilişti. În prezent, platforma Stailer oferă acces utilizatorilor la peste 300 saloane şi 1500 stilişti şi, de asemenea, sunt realizate peste 100 de rezervări în fiecare zi. În plus, ca parte a noilor investiţii în tehnologie, Stailer va lansa o aplicaţie adresată consumatorilor pentru Android şi iOS, iar prima versiune comercială, cu îmbunătăţiri şi funcţii noi, va fi lansată în luna august.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO