Business Hi-Tech

Start-up-ul Novoresume, fondat de trei români în Danemarca, care te învaţă să-ţi faci CV-ul şi scrisoarea de intenţie, a depăşit pragul de 1 mil. euro cifră de afaceri

Ştefan Polexe, CEO Novoresume: Din cei 1,6 milioane de utilizatori unici, 71.397 şi-au făcut upgrade la contul premium cel puţin o dată. Alţi utilizatori şi-au făcut upgrade de mai multe ori.

Ştefan Polexe, CEO Novoresume: Din cei 1,6 milioane de utilizatori unici, 71.397 şi-au făcut upgrade la contul premium cel puţin o dată. Alţi utilizatori şi-au făcut upgrade de mai multe ori.

Autor: Ioana Nita

10.04.2019, 00:06 1360

Start-up-ul Novoresume, fondat de trei români - An­drei-Iulian Kurtuy, Cristian Daniel Letai şi Ştefan Polexe - în urmă cu trei ani în Danemarca, a ajuns anul trecut la afaceri de 1,16 milioane de euro, cu 261% mai mari faţă de 2017. Cei trei fondatori au dezvoltat o platformă web cu ajutorul căreia utilizatorii îşi pot crea cu uşurinţă CV-ul sau scrisorile de intenţie în vederea obţinerii unui loc de muncă, având la dispoziţie o serie de şabloane, inclusiv în funcţie de etapa carierei în care se află.

„Am încheiat anul trecut cu apro­ximativ 8,7 milioane de co­roane da­neze (circa. 1,16 mi­lioa­ne euro), în creştere cu 261% faţă de 2017, când cifra de afaceri s-a situat la 2,4 mi­lioa­ne coroane daneze (aprox. 322.000 euro). Creş­te­rea s-a bazat pe intro­ducerea de noi funcţio­na­li­tăţi care erau aşteptate de către utili­zatori, ieşirea din ver­siunea BETA şi creşte­rea traficului general“, a declarat pentru ZF Ştefan Polexe, CEO şi co­fon­dator în cadrul No­vo­resume. La înce­putul acestei luni, start-up-ul a ajuns la 1,6 milioane de utili­zatori unici la nivel global, majoritatea dintre aceştia provenind din SUA, India, Marea Britanie, Ca­nada şi Australia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO