Business Hi-Tech

Start-up-ul Oraroo: 6.000 de proiecte din cadrul Ascendis sunt gestionate cu platforma noastră

Start-up-ul Oraroo: 6.000 de proiecte din cadrul Ascendis...

Autor: Adrian Seceleanu

29.06.2021, 17:45 551

Ascendis, una din cele mai mari firme de training şi consultanţă din România,  cu o echipă de 100 de persoane formată în majoritate din consultanţi / traineri care lucrează în general autonom, a început să utilizeze de la începutul anului 2020 Oraroo, o platformă integrată de administrare a forţei de muncă şi de management al proiectelor fondată în 2019, conform start-up-ului.

„Adopţia utilizării interne a platformei a făcut ca Oraroo să devină instrumentul de bază pentru planificarea şi urmărirea executării serviciilor în proiecte. Astfel echipa Ascendis a gestionat pentru livrare mai mult de 6.000 de proiecte în Oraroo. La Ascendis avem mai mult de 100 consultanţi, 200 proiecte în paralel, iar Oraroo ne permite să avem o evidenţă clară a volumului de muncă şi disponibilităţii angajaţilor noştri“, a declarat Andrei Goşu, managing partner în cadrul Ascendis. Prezent în cadrul emisiunii ZF IT Generation la începutul acestui an Bogdan Marin, fondator al Oraroo, afirma că start-up-ul are planuri globale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO