Business Hi-Tech

Start-up-ul Protio, care a dezvoltat o platformă unde proprietarii îşi pot vinde locuinţele, va începe o campanie de finanţare pe platforma SeedBlink

Start-up-ul Protio, care a dezvoltat o platformă unde...

Autor: Alexandra Cepăreanu

07.04.2022, 17:47 83

Start-up-ul pro-tech Protio, care a dezvoltat o platformă unde proprietarii de locuinţe le pot vinde mai rapid şi mai simplu, va lansa, săptămâna viitoare – miercuri, 13 aprilie -, o campanie de finanţare pe platforma de investiţii în start-up-uri de tehnologie SeedBlink. Dezvoltat în Grecia, start-up-ul Protio este un prop- tech care îşi propune să reinventeze procesul de cumpărare şi vânzare de proprietăţi imobiliare, digitalizând întregul proces.

Runda de finanţare va fi susţinută de Neogen Capital, fondul de investiţii al antreprenorului român Călin Fusu, în calitate de lead-investor, Genesis Ventures (VC grecesc), precum şi de o serie de business angels importanţi din Grecia şi din străinătate.

De asemenea, start-up-ul a avut o scalare rapidă, ajungând la venituri de peste 50.000 de euro la finalul anului 2021.

Antonios Fiorakis, CEO şi co-fondator al Protio, se află la al doilea start-up, având un exit în palmares  -Incrediblue, din care a ieşit în 2018.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO