Business Hi-Tech

Start-up-ul SecurifAI, care a reuşit să semneze parteneriate cu Orange şi Microsoft, a strâns în două zile 225.000 de euro de la investitori

Valeriu Filip, managing partner SecurifAI: Finanţarea ne va ajuta să ieşim pe pieţele externe.

Valeriu Filip, managing partner SecurifAI: Finanţarea ne va ajuta să ieşim pe pieţele externe.

Autor: Adrian Seceleanu

27.08.2020, 00:05 769

Până în prezent, SecurifAI a implementat cu succes 8 proiecte-pilot pentru clienţi diferiţi în domeniul administraţiei publice, dar şi la companii private.

SecurifAI, dezvoltator de soluţii de analiză a videourilor  înregistrate de camerele de supraveghere sau monitorizare, a reuşit să strângă de la 42 de investitori o sumă de 150.000 de euro, peste aşteptări, plus 75.000 de euro de la fondul de investiţii Gapminder, prin intermediul unei campanii derulate pe platforma de crowdfunding Seedblink.

„42 de investitori înregistraţi pe SeedBlink au depus angajamente de equity crowdfunding pentru SecurifAI, în sumă totală de 150.000 de euro. În cadrul rundei, Gap Minder VC anunţase un angajament de 75.000 de euro“, conform unui anunţ al Seedblink.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO