Business Hi-Tech

Start-up-ul Videobolt din Serbia mai are de strâns peste 160.000 euro pe platforma Seedblink

Momcilo Stojkovic - CEO si cofondator Videobolt.net.

Momcilo Stojkovic - CEO si cofondator Videobolt.net.

Autor: Ioana Nita

10.10.2022, 00:02 277

Start-up-ul marTech Videobolt din Serbia, ce a dezvoltat o platforma de tip SaaS prin care se pot crea videoclipuri foarte rapid, mai are de strâns circa 168.000 de euro pe platforma de equity crowdfun­ding Seedblink din suma de 200.000 euro ţin­tită. Campania de strângere de fonduri de pe Seedblink face parte dintr-o rundă mai mare de finanţare în valoare totală de 450.000 euro, din care suma de 250.000 euro a fost deja obţinută de la inves­titorul principal South Central Ventures. â

„Videobolt.net este o platformă de realizare de videoclipuri care le permite clienţilor să îşi promoveze şi să îşi dezvolte afacerea prin videoclipuri uimitoare, produse într-un editor online intuitiv. Construit în jurul unei comunităţi globale în creştere de peste 100 de designeri video profesionişti, şabloanele Videobolt au permis unui număr de peste 1,2 milioane de utilizatori înregistraţi să producă în mod independent videoclipuri premium on-brand în câteva minute“, se arată în descrierea start-up-ului de pe platforma Seedblink.

De la înfiinţarea sa în urmă cu trei ani, Videobolt.net a înregistrat constant creşteri, atât ca număr de clienţi, cât şi ca venituri, numărul de utilizatori plătitori ajungând acum la 14.000, iar veniturile anuale recurente la 1,5 milioane de dolari.

 
Cele mai citite ştiri