Business Hi-Tech

Start-up-urile româneşti se pot înscrie în competiţia Tech Tour 2019 din regiune până pe 2 aprilie

Start-up-urile româneşti se pot înscrie în...

Autor: Ioana Nita

22.03.2019, 00:00 89

Start-up-urile de tehnologie din România, alături alte start-up-uri din regiune au ocazia să îşi prezinte proiectele în faţa investitorilor internaţionali şi experţilor regionali care vor fi prezenţi în cadrul celei de-a doua ediţii balcanice a South East Europe Tech Tour 2019 (SEETT). Evenimentul va avea loc la Bucureşti şi Sofia pe 28, respectiv 29 mai 2019, iar start-up-urile se pot înscrie până pe data de 2 aprilie.

Peste 150 de startup-uri vor parcurge un proces riguros de analiză şi vor fi evaluate pe baza următoarelor criterii: caracterul unic al tehnologiei, modelul de business, viziunea, capacitatea de a executa planul de business, calitatea şi experienţa managementului. Start-up-urile selectate îşi vor prezenta ideile de business în faţa unei delegaţii formate din 40 de investitori internaţionali, activi în Europa de Sud-Est, alături de 40 de investitori locali şi experţi regionali. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO