Business Hi-Tech

Un startup britanic fondat de doi români a fost cumpărat de compania britanică Adzuna. Cine sunt Alexandru Borbely şi Diana Ilinca, care au creat una dintre cele mai mari platforme de recrutare din sectorul hi-tech din Marea Britanie

Un startup britanic fondat de doi români a fost...

Autor: Alex Ciutacu

25.10.2018, 18:17 1130

Compania britanică Adzuna, activă în segmentul resurselor umane, a achiziţionat startup-ul Work in Startups, o platformă de promovare a locurilor de muncă din companiile mici şi medii de tehnologie din Marea Britanie, fondată de doi români.

Termenii tranzacţiei nu au fost anunţaţi, iar reprezentanţii Work in Startups, contactaţi de ZF, nu au comentat cu privire la valoarea deal-ului. Cu toate acestea, Adzuna a anunţat că va prelua operaţiunile website-ului Work in Startups, însă acesta îşi va păstra în continuare brandul independent, potrivit TechCrunch.

Work in Startups este o platformă de promovare a locurilor de muncă din companiile mici şi mijlocii de tehnologie din Marea Britanie. În scurt timp de la înfiinţare, platforma de recrutare dezvoltată de Alexandru Borbely şi Diana Ilinca a devenit una dintre cele mai utilizate în teritoriul britanic.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO