Business Hi-Tech

Startup-ul SecurifAI se listează marţi pe platforma SeedBlink, iar cei trei fondatori ţintesc să ajungă la o evaluare de 15 milioane de euro în trei ani

Startup-ul SecurifAI se listează marţi pe platforma...

Autor: Roxana Rosu

24.08.2020, 11:39 418

Fondatorii SecurifAI, startup care dezvoltă soluţii de analiză a video-urilor înregistrate de camerele de supraveghere sau monitorizare, vor să obţină o finanţare de 200.000 de euro prin listarea firmei pe platforma de crowdfunding SeedBlink, pentru a susţine dezvoltarea echipelor tehnice şi de vânzări, ţinta pe următorii 3 ani fiind extinderea externă şi evaluarea companiei la 15 mil.euro.

Listarea pe SevdBlink a avea loc marţi, 25 august.

SecurifAI a fost lansată în 2016 de către Valeriu Filip, Andrei Gogan - specialişti cu aproape 20 de ani de experienţă în domeniul IT - şi Radu Ionescu, Profesor Dr. Catedra Inteligenţă Artificială în cadrul Facultăţii de Matematică-Informatică a Universităţii din Bucureşti.

Suma de 200.000 de euro va fi utilizată în următoarele 16 luni pentru dezvoltarea echipelor tehnice şi de vânzări, în acest moment compania având zece angajaţi. Runda va fi condusă de GapMinder, fond de capital care a investit anul trecut 50.000 de euro către SecurifAI.

“Listarea pe SeedBlink este un pas foarte important pentru noi pentru că va susţine creşterea echipei SecurifAI şi, implicit, dezvoltarea noastră pe piaţa locală. Ne dorim să recrutăm oameni foarte bine pregătiţi atât în domeniul tehnic, cât şi în zona de vânzări. Suma va fi utilizată în următoarele 16 luni şi va acoperi cerinţele pe care le avem pentru România. Pentru a ne extinde la nivel global, un alt punct esenţial în strategia noastră de creştere, va fi nevoie de o nouă runda de investiţii în următorii trei ani”, afirma Valeriu Filip, managing partner SecurifAI.

Fondatorii startup-ului estimează că prin această listare vor obţine 75.000 de euro de la fondul GapMinder şi 125.000 de euro de la investitorii de pe SeedBlink, cu posibilitatea de suprasubscriere până în limita a 150.000 euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO