Business Hi-Tech

Startup-ul StockBinder, lansat de Ionuţ Farcaş, a atras o investiţie de peste 100.000 de euro de la alţi patru antreprenori români

Startup-ul StockBinder, lansat de Ionuţ Farcaş, a atras...

Autor: Roxana Rosu

17.06.2020, 09:16 2559

Startup-ul românesc StockBinder, dezvoltatorul platformei de tip SaaS cu acelaşi nume, care facilitează integrarea rapidă între magazine online, furnizori şi producători, atrage o investiţie de peste 100.000 de euro de la 4 antreprenori români.

Proiectul a fost lansat de Ionuţ Farcaş, care are o experienţă în industria eCommerce de peste 11 ani. Anterior, el a fost Country Manager la VTEX România.

Printre cei 4 antreprenori care au investit în platforma StockBinder se află şi Marian Şeitan, fondatorul Hit Mail şi cunoscut investitor pe piaţa din România, implicat şi în alte proiecte, precum Sypher şi Holde Agri Invest.

StockBinder este o platformă complet automatizată şi integrată, care conectează producătorii şi furnizorii cu magazinele online, permiţând listarea rapidă de produse. Practic, platforma preia toate informaţiile despre stocuri, preţuri şi descrierea produselor oferite de furnizori şi producători, dar şi cataloagele de produse ale magazinelor online partenere. Apoi, toate informaţiile sunt procesate, iar magazinele online primesc înapoi cataloagele de produse actualizate cu informaţiile de preţuri şi stocuri de la furnizori, putând ajusta instantaneu oferta comercială.

„Investiţia ne va permite accelerarea dezvoltării la nivel naţional şi ne va facilita intrarea mai rapidă pe mai multe pieţe din Europa. O parte din suma atrasă va fi folosită pentru dezvoltarea ulterioară a platformei, astfel încât să le putem oferi permanent partenerilor noştri posibilitatea reală de diminuare a costurilor şi de creştere a vânzărilor”, spune Ionuţ Farcaş, fondator şi CEO StockBinder.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO