Business Hi-Tech

Stefanini caută încă 50 de persoane pentru centrul din Sibiu

Stefanini caută încă 50 de persoane pentru centrul din...

Autor: Adrian Seceleanu

11.08.2015, 00:00 2629

Stefanini România, subsidiara locală a Stefanini, unul dintre principalii jucători globali în externalizarea de servicii IT, are în plan să recruteze încă 50 de persoane pentru centrul din Sibiu, care până la sfârşitul anului va număra 250 de angajaţi, potrivit estimărilor companiei.

Stefanini a angajat anul acesta circa 65 de persoane în centrul din Sibiu, în special pentru funcţia de helpdesk technician - vorbitori de germană, spaniolă, italiană şi franceză, iar în paralel compania a desfăşurat procese de recrutare internă, care au oferit angajaţilor oportunitatea de a fi promovaţi în funcţiile de senior helpdesk technician, trainer, case team assistant, team leader, incident controller, quality specialist, account liaison, project coordinator. Clienţii pentru care Stefanini livrează proiecte din Sibiu activează în domenii diverse, de la auto sau farma, la confecţii şi consultanţă.

În total, compania are pentru centrul din Sibiu peste 15 clienţi cu prezenţă globală pentru care are echipe dedicate.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO