Business Hi-Tech

Steve Jobs trădează planurile de viitor ale Apple. Cu ce speră gigantul să spargă piaţa?

Steve Jobs trădează planurile de viitor ale Apple. În fine, "şi-a dat seama" cum să facă televiziunea perfectă

Autor: Adrian Voicu

22.10.2011, 11:35 7427

Steve Jobs i-a spus biografului său că în sfârşit şi-a dat seama cum să facă un televizor mai bun, conform unui fragment din biografia "Steve Jobs" care urmează să apară luni.

"A vrut cu tot dinadinsul să facă pentru televizoare ce a făcut pentru calculatoare, playere şi telefoane: să le facă simple şi elegante", scrie Walter Isaacson, autorul biografiei.

"Aş vrea să creez un televizor integrat care să fie foarte uşor de utilizat", a spus fondatorul Apple. "Ar fi sincronizat cu toate device-urile şi cu iCloud (serviciul de cloud-computing oferit de Apple). Utilizatorii nu vor mai trebui să se complice cu telecomenzi complexe de la playerele DVD sau de la canalele de televiziune. Va avea cea mai simplă interfaţă pe care v-o puteţi imagina. În fine, mi-am dat seama.

Zvonuri privind dezvoltarea unui televizor de către Apple au fost prezente în piaţă de ani buni, dar aceasta a fost prima dată când Apple, prin fostul CEO al companiei, a confirmat acest device.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO