Business Hi-Tech

Stocurile online de iPhone 5 pentru România, pe cale să se epuizeze din faza de precomenzi. Orange nu mai vinde online decât iPhone 5 alb de 16 GB

Stocurile online de iPhone 5 pentru România, pe cale să se epuizeze din faza de precomenzi. Orange nu mai vinde online decât iPhone 5 alb de 16 GB

Autor: Adrian Seceleanu

30.10.2012, 18:08 1815

Orange România a epuizat aproape întreg stocul de smartphone-uri Apple iPhone 5 alocate pentru vânzare prin magazinul online, potrivit datelor afişate pe pagina web a companiei.

Compania de telefonie mobilă a epuizat întreg stocul de iPhone 5 de culoare neagră - indiferent de capacitatea de stocare (16,32 şi 64 GB), singurele modele care mai erau încă disponibile fiind iPhone-urile 5 albe cu capacitate de stocare de 16 GB. Stocul pentru modelul iPhone 5 alb cu capacitate de stocare de 32 GB este de asemenea epuizat, conform datelor de pe site-ul Orange.

Compania are însă un alt stoc de telefoane rezervat pentru celelalte canale de vânzări.

Clienţii companiei care au precomandat telefonul îl vor primi pe 2 noiembrie, dată la care smartphone-ul va fi disponibil şi în anumite magazine ale Orange şi ale partenerilor.

Cosmote, Orange şi Vodafone lansează Apple iPhone 5 pe 2 noiembrie.

"Situaţia descrisă indică faptul că diferenţiatorii noştri (serviciul HD Voice, posibilitatea de a achiziţiona în rate telefonul şi o gamş largş de accesorii, aplicaţia Contul Meu pentru iPhone 5, programul de Buy Back) au fost în mod cert atractivi pentru clienţii care au făcut pre-comanda", au precizat pentru ZF oficialii Orange România.

AFACERI DE LA ZERO