Business Hi-Tech

StreamWIDE, companie specializată în industria software şi telecomunicaţii, îşi mută biroul din Bucureşti în cadrul proiectului Timpuri Noi Square

StreamWIDE, companie specializată în industria software...

Autor: Roxana Rosu

06.08.2019, 10:26 677

StreamWIDE, companie specializată în industria software şi telecomunicaţii, îşi mută biroul din Bucureşti în cadrul proiectului Timpuri Noi Square, parc de afaceri dezvoltat de Vastint România, firmă care are aceiaşi acţionari precum grupul Inter IKEA.

Compania a închiriat un spaţiu de 730 de metri pătraţi în cadrul celei de-a treia clădiri a proiectului, tranzacţia fiind intermediată de compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Prin finalizarea acestei clădiri, proiectul Timpuri Noi Square ajunge la o suprafaţă închiriabilă de peste 50.000 de metri pătraţi, cu un grad general de ocupare de peste 90%, mai mult de jumătate din spaţii fiind închiriate de companii din industria IT.

„StreamWIDE a ales mutarea în Timpuri Noi Square deoarece managementul a înţeles că şi spaţiul în sine reprezintă o modalitate de atragere şi retenţie a talentelor din domeniul IT. Confortul angajaţilor va fi sporit prin avantajele oferite de dotările tehnice specifice unei clădiri de clasa A, de oferta atractivă de retail, constând în locaţiile Biutiful Downtown şi Carnivale Food Market, dar şi prin poziţionarea în apropierea centrului Capitalei. Această tranzacţie reconfirmă poziţia Timpuri Noi Square ca noul pol de IT major al Bucureştiului.”, a declarat Eduard Turcoman, Director, Office Agency, Cushman & Wakefield Echinox.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO