Business Hi-Tech

Structura tranzacţiei SmartBill - Visma: fondurile de investiţii au vândut 19% din acţiuni, iar fondatorii aproape 30%. Tranzacţia dintre norvegienii de la Visma şi sibienii de la SmartBill s-a semnat pe 12 decembrie 2019

Radu şi Ioana Hasan au vândut peste 20% din acţiuni către Visma

Autor: Adrian Seceleanu

07.01.2020, 19:20 937
Radu Hasan, Ioana Hasan şi Mircea Căpăţînă, fondatorii Intelligent IT, firma din Sibiu care operează sub brandul SmartBill o soluţie de facturare şi gestiune pentru IMM-uri, au vândut împreună aproape 30% din acţiuni companiei norvegiane Visma, în timp ce fondurile de investiţii Catalyst şi Gecad au renunţat la aproximativ 19% din titluri, arată datele despre tranzacţie publicate de companie în Monitorul Oficial.

Cel mai mare pachet de acţiuni tranzacţionat, reprezentând peste 15% din companie, a aparţinut fondului Catalyst, conform datelor din Monitorul Oficial.

Tranzacţia Visma - SmartBill s-a semnat în data de 12 decembrie 2019, conform sursei menţionate. ZF a scris în exclusivitate despre tranzacţie în data de 13 decembrie, citând surse din piaţă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO