Business Hi-Tech

Studiu: Japonezii de la Epson deţin 50% din piaţa românească de videoproiectoare

Studiu: Japonezii de la Epson deţin 50% din piaţa...

Autor: Ioana Nita

07.08.2019, 00:00 167

Compania japoneză Epson, unul dintre cei mai mari producători de echipamente de imprimare şi videoproiectoare, deţine în prezent 50% din piaţa locală de videoproiectoare, atât din punct de vedere valoric, cât şi în ceea ce priveşte numărul de unităţi livrate, după ce a reuşit să-şi majoreze cota de piaţă cu 14%, potrivit datelor din raportul Futuresource Consulting. 

„Într-un an fără evenimente sportive majore care impulsionează şi piaţa locală, noi ne-am concentrat pe extinderea ofertei pentru mediile de business şi educaţional şi am dezvoltat cea mai variată gamă de proiectoare”, a declarant Simona Decuseară, directorul de vânzări şi marketing pentru Epson în România şi Bulgaria. Rezultatele obţinute de Epson pe plan local în prima jumătate din 2019 au fost susţinute de cererea de proiectoare business wide şi ultra-wide, folosite în special în vânzări şi pentru prezentări.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO