Business Hi-Tech

Subiectele prioritare pentru Samsung la CES 2023: Conectarea inovaţiei şi sustenabilităţii

ADVERTORIAL

Subiectele prioritare pentru Samsung la CES 2023:...
21.12.2022, 10:00 85

 

Trăim într-o lume complexă care se schimbă rapid

Navigăm pe ape necunoscute, unde totul se schimbă – de la tehnologie la pieţe şi consumatori – şi ne confruntăm cu provocări suplimentare în urma pandemiei şi cu incertitudini la nivelul economiei globale.

Ca atare, „mediul” şi „experienţa” modului în care trăim au devenit mai importante, iar preocuparea noastră pentru crearea unui viitor durabil s-a accentuat.

În calitate de lider global în domeniul electronicii de consum şi al tehnologiilor informaţiei şi comunicaţiilor (TIC), cred că Samsung Electronics are responsabilitatea de a stabili un lanţ valoric ecologic prin tehnologiile şi produsele sale inovatoare, precum şi de a oferi experienţe mai valoroase fiecărui consumator.

Acesta este motivul pentru care Samsung şi-a concentrat toate eforturile pe inovaţia durabilă ca valoare esenţială şi element cheie în afacerea noastră.

La CES 2023, în ianuarie, Samsung va detalia planurile sale pentru „a aduce calmul în lumea noastră conectată”, evidenţiind mai bine responsabilităţile şi viziunea sa în ceea ce priveşte eforturile depuse pentru a atinge acest obiectiv. Tot atunci, vom împărtăşi detalii şi despre modul prin care vedem noi că se va desfăşura această călătorie înspre crearea unui viitor durabil şi prosper.

 

SmartThings: Furnizarea de experienţe hiper-conectate invizibile, dar prezente în vieţile noastre

La CES 2023, Samsung va prezenta o nouă şi extinsă experienţă SmartThings, care asigură o integrare şi mai mare a ecosistemului casei utilizatorilor. De acasă, cu un sistem care este susţinut de o securitate îmbunătăţită.

Vom explora, de asemenea, modalităţi mai uşoare şi mai sigure de a conecta dispozitive şi electrocasnice şi cum să personalizăm prin intermediul inteligenţei artificiale experienţele fiecărui utilizator în parte.

Avem o colaborare strânsă cu diverşi parteneri din industrie pentru a încorpora experienţa SmartThings, lucru care ne va ajută să creăm o nouă cale prin care le putem oferi utilizatorilor experienţe conectate optime şi personalizate în funcţie de preferinţele şi stilul lor de viaţă individual.

 

Viitorul durabil în era hiper-conectată

Pentru a oferi experienţe de trai mai bune, Samsung a acordat atenţie modului în care tehnologia poate aborda dificultăţile şi problemele întâlnite în viaţa de zi cu zi. În plus, am continuat să identificăm modalităţi de a contribui la crearea unui viitor mai durabil prin dezvoltarea de produse durabile şi echipate cu tehnologii inovatoare.

De când am anunţat noua noastră strategie de mediu în septembrie, am subliniat modul în care intenţionăm să contribuim la depăşirea crizei climatice prin tehnologiile noastre inovatoare, inclusiv semiconductori de putere ultra-scăzută şi produse de economisire a energiei. Tot cu această ocazie am anunţat şi obiectivul nostru de a atinge emisii nete de carbon zero până în 2050.

Economisirea energiei prin SmartThings şi dezvoltarea de produse inovatoare ecologice demonstrează modul în care ne susţinem valorile durabile, orientate spre viitor.

În plus, eforturile noastre îndreptate spre protejarea mediului şi a societăţii sunt promovate activ prin participarea la parteneriate durabile de gestionare a afacerilor cu alte părţi interesate, cum ar fi organizaţiile internaţionale, companii din alte industrii şi cetăţenii.

Ne-am alăturat comitetului director al forumului Cooperarea Economică Asia-Pacific (APEC), împreună cu marile companii globale şi ONG-uri, pentru a extinde aprovizionarea cu energie regenerabilă la principalele sale baze de producţie din Asia.

Mai mult decât atât, ne-am alăturat Consorţiului pentru climă din industria semiconductoarelor (SCC) ca membru fondator în cadrul Conferinţei ONU privind schimbările climatice din COP27, care a avut loc în noiembrie. Prin intermediul acestei organizaţii, ne propunem să stabilim şi să implementăm planuri de reducere a emisiilor globale de gaze cu efect de seră ale industriei semiconductorilor, să creăm ecosisteme ecologice prin stabilirea unui obiectiv de reducere a emisiilor de carbon, să dezvoltăm tehnologii de reducere a gazelor cu efect de seră şi să sprijinim startup-urile de tehnologie verde.

Vom continua să deschidem calea pentru era hiper-conectată, oferind consumatorilor posibilitatea de a contribui la crearea unui viitor durabil prin simpla utilizare a produselor Samsung.

 

Încă un pas pentru omenire: Călătoria sustenabilă a Samsung

Atunci când dezvoltăm noi tehnologii pentru utilizatori, ne punem mereu întrebarea „ce ar trebui să facem?” în loc de „ce putem face?”. Acest lucru se datorează faptului că tehnologia are puterea de a schimba modul în care oamenii comunică şi experimentează lumea, de a ne face viaţa de zi cu zi mai uşoară şi poate acţiona, astfel, ca forţa motrice spre un viitor mai bun.

La CES 2023, vom arăta eforturile noastre de lider în industrie, care merg dincolo de a face pur şi simplu produse excelente cu tehnologii avansate. Ele urmăresc să dezlănţuie noi experienţe prin tehnologie, făcând viaţa noastră de zi cu zi şi chiar lumea... mai bună.

JH Han, vicepreşedinte şi CEO DX Division Samsung Electronics

Mai multe detalii despre Samsung puteţi găsi pe: https://news.samsung.com/ro/

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO