Business Hi-Tech

"Superphone"-ul 3D de la Google ar putea ajunge in Romania prin Vodafone. GALERIE FOTO

"Superphone"-ul 3D de la Google ar putea ajunge in Romania prin Vodafone
06.01.2010, 11:14 31

Nexus One, "superphone"-ul lansat ieri de compania americanaGoogle, nu poate fi cumparat momentan din Romania, insa ar puteaajunge pe piata locala prin intermediul Vodafone, care va distribuiterminalul in Europa, conform declaratiilor facute de oficialiimotorului de cautare.

In prezent, mobilul poate fi cumparat direct de la Google pentru529 de dolari, sau cu 179 de dolari impreuna cu un abonament pe doiani la divizia de telefonie mobila a Deutsche Telekom din SUA(T-Mobile). Momentan, Google nu accepta comenzi online din Romaniapentru Nexus One.

Potrivit oficialilor companiei americane telefonul mobil urmeazasa fie disponibil in Europa prin Vodafone, cel mai mare operator detelefonie mobila din lume.

Vodafone detine al doilea jucator de pe piata de telefoniemobila din Romania astfel incat este posibil ca operatorul sa fiecel care va vinde primul acest terminal. Vodafone a fost dejaprimul operator care a lansat in Romania primul mobil HTC cu sistemde operare Google Android.

Apple iPhone, cel mai mare rival al Nexus, este vandut inRomania in exclusivitate de Orange, liderul pietei locale detelefonie mobila.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO