Business Hi-Tech

Surpriză. O companie de taxi din Bucureşti îşi echipează flota de 1.000 de maşini cu terminale pentru plata cu cardul

Surpriză. O companie de taxi din Bucureşti îşi...

Autor: Alexandra Cepăreanu

29.05.2024, 16:33 131

Revolut Business şi Meridian Taxi au încheiat un parteneriat în urma căruia furnizorul de servicii de mobilitate urbană îşi va echipa  flota de 1.000 de vehicule cu terminale de plăţi Revolut Reader, au transmis reprezentanţii companiei Revolut printr-un comuncat.

„(...) Meridian Taxi a devenit unul dintre primii clienţi ce va folosi la scară extinsă produsele noastre de acceptare de plăţi. (...) Ne aşteptăm să vedem tot mai multe tipuri de companii, de diferite dimensiuni, de la reţele de comerţ alimentar sau de haine la mici comercianţi de produse de larg consum, restaurante sau frizerii, cum adoptă aceste servicii de încasare plăţi de la consumatori, prin metode de plată avansate şi soluţii care le fac viaţa mai uşoară. Vedem cum tot mai multe companii româneşti au încredere în Revolut Business pentru a se dezvolta, pentru a-şi extinde operaţiunile în afara României sau pentru a-şi reduce costurile bancare (...)”, a spus Iulian Boia, Sales Manager Revolut România.

Dan Boabeş, antreprenor român, deţinător al companiei Meridian Taxi, a scris pe propria pagină de Facebook că „(...) Meridian va utiliza de la Revolut Business nu doar noua soluţie POS (prin care se poate încasa orice tip de card bancar) ci şi multe alte facilităţi ale platformei: decontări rapide şi automate cu şoferii – parteneri; carduri bancare virtuale pentru şoferii Meridian; integrare prin API cu noua platformă software a Meridian; cross promotion Meridian – Revolut. Deja toate taxiurile Meridian care preiau curse de la aeroportul Henri Coandă sunt dotate cu POS-uri, pasagerii putând achita cu orice card bancar, naţional sau internaţional.”

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Bankers Summit'24