Business Hi-Tech

Surpriză pe platforma de crowdfunding de la Bucureşti Seedblink: Celebrul fotbalist Clarence Seedorf, care a jucat la Real Madrid, vine la Bucureşti să strângă bani pentru Golee, un start-up care digitalizează cluburile de sport amator

Surpriză pe platforma de crowdfunding de la Bucureşti...
21.01.2022, 14:44 833

Fostul superstar al fotbalului Clarence Seedorf - jucător la Real Madrid şi Inter Milano şi singura persoană care a câştigat Liga Campionilor UEFA cu 3 cluburi diferite - este unul dintre susţinătorii start-up-ului Golee, care a dezvoltat o platformă de digitalizare a cluburilor de sport amator, şi care va demara o campanie de strângere de fonduri cu sprijinul platformei locale de finanţare prin crowdfunding SeedBlink.

“Golee a dezvoltat o platformă software pentru digitalizarea sportului amator, oferind un sistem de management integrat şi accesibil pentru toate activităţile administrativ-financiare. Soluţia oferită de startup-ul italian este potrivită oricărui club sportiv, fiind singurul canal digital conectat direct la întregul ecosistem sportiv. Golee a fost lansată în 2018 de către co-fondatorii Tommaso Guerra şi Biancardi Felice, amândoi cu experienţă vastă în sport şi expertiză în verticală. În prezent, echipa este formată din foşti fotbalişti şi experţi în sport şi SaaS”, conform SeedBlink.
Compania ridică acum o rundă pre-Serie A, pentru a susţine extinderea de la fotbal la multi-sport şi prezenţa în mai multe pieţe europene. Viziunea echipei este de a deveni cea mai mare bază de date pentru sportul amator, oferind oportunităţi pentru noi fluxuri de venituri şi canale de scouting, astfel afirmându-şi poziţia de lider global în industria sportului non-profesional.


Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO