Business Hi-Tech

System Innovation încheie 2014 cu venituri de trei ori mai mari

System Innovation încheie 2014 cu venituri de trei ori...

Autor: Ioana Nita

19.12.2014, 00:00 135
Compania System Innovation, specializată în implementarea soluţiilor SAP Business One în România şi Sud-Estul Europei, va încheia anul acesta cu o cifră de afaceri mai mare cu 230% faţă de 2013, creşterea înregistrânde-se atât la nivelul serviciilor de implementare, cât şi al vânzărilor de licenţe. Majorarea vine ca urmare a parteneriatului încheiat la jumătatea anului cu T-Systems Ungaria, precum şi atragerii de noi clienţi de pe piaţa locală. În 2013, System Innovation a înregistrat 521.899 lei, potrivit datelor de pe Ministerul de Finanţe.
 
„Rezultatele bune obţinute în 2014 au la bază parteneriatul cu T-Systems Ungaria, care ne-a deschis calea pe câteva pieţe externe, dar şi interesul pentru mobilitate şi eficienţă arătat de clienţii din România”, a declarat Irina Oprea, director general al System Innovation România. În 2014, compania a atins un nivel de 50% al veniturilor obţinute din surse externe prin derularea unor proiecte noi dar şi extinderea unor proiecte la clienţi deja existenţi în Cipru, Marea Britanie, Bulgaria şi Serbia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO