Business Hi-Tech

Tableta fabricată în Coreea de Nord poate face ceea ce niciun iPad nu poate. VIDEO

Tableta fabricată în Coreea de Nord poate face ceea ce...

Autor: Radu Racu

04.08.2013, 17:41 37252
Poate că nu se conectează decât la site-uri cenzurate de stat şi poate că nu are multe alte jocuri în afară de Angry Birds, dar tableta PC Samjiyon, produsă şi vândută în Coreea de Nord are o funcţie pe care nicio altă tabletă PC nu o include, scrie Mashable.
 
Tableta cu diagonala de 7 inci, lansată anul trecut în Coreea de Nord, are incorporată o antenă de televiziune  pentru conţinut non-streaming. 
 
Unul dintre aceste gadgeturi a fost cumpărat cu 200 de dolari în Phenian de un turist care se identifică în clipul video de prezentare postat pe You Tube numai sub numele Michael.
 
Dacă informaţiile de pe ambalaj sunt adevărate, tableta are un procesor de 1,2 GHz, cu performanţe peste Samsung Galaxy Tab 2 şi iPad 2. Printre aplicaţiile incluse se numără jocurile militare Tank Recon 3D şi producţia americană Field Runners.
 
Antena inclusă şi aplicaţia corespunzătoare ei este presetată pentru frecvenţa televiziunii de stat din Phenian, fiind inutilă în afara spaţiului de emisie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO