Tabletele Evolio trec la Android 4.0 - Ice Cream Sandwich

21 mai 2012 Autor: Adrian Stefan Seceleanu

Tabletele Evolio trec la Android 4.0 - Ice Cream Sandwich

Liviu Nistoran, CEO al Evolio

Compania românească Televoice, care comercializează diferite produse electronice sub brandul Evolio, a anunţat lansarea comercială a tabletei Evotab2 cu sistem de operare Android 4.0 - Ice Cream Sandwich. Upgrade-ul la noul sistem de operare, Android 4.0, este disponibil începând de luni şi pentru Neura Wi-Fi şi Neura 3G.

Noul sistem de operare oferă o interfaţă mai prietenoasă, performanţe grafice superioare şi noi funcţionalităţi precum: monitorizare şi management al traficului de date, suport îmbunătăţit pentru recunoaştere vocală, unelte pentru editarea fotografiilor, noi gesturi multitouch etc.

Upgrade-ul la Ice Cream Sandwich este oferit gratuit, atât pentru posesorii de tablete Evotab2, cât şi pentru Neura, şi poate fi downloadat de la adresa: www.evolio.ro/suport.

"În România, Android este cel mai popular sistem de operare pentru dispozitive mobile inteligente, având o cotă de piaţă de 63 %, una dintre cele mai ridicate din lume. Versiunea 4.0 continuă trendul de consolidare al sistemului Android în faţa sistemelor concurente. Toţi posesorii de tablete Evolio (…) pot face upgrade gratuit, indiferent de modelul de tabletă sau de versiunea de sistem de operare", a declarat Liviu Nistoran, CEO al Evolio.

Televoice Grup a vândut aproximativ 11.000 de tablete în 2011 şi anticipează că în acest an va comercializa peste 20.000 de unităţi.

 
Cuvinte cheie:
Televoice
, Evolio
, Android
, Google
, tablete PC
Vizualizari:
Printeaza
Momentan este un comentariu Comenteaza si tu
Comentarii (1):
Gigi - 22 mai 2012, 09:24

Daca aveti tableta Evotab 2 versiunea fara camera web (cea initiala), nu faceti greseala sa instalati Android ICS de pe site-ul Evolio, fiindca veti regreta.
Acest firmware e complet instabil, se blocheaza tot timpul, se blocheaza la orice accesare a cordului microsd.
Le-am comunicat acest lucru celor de la Evolio, iar forumurile sunt pline de utilizatori nemultumiti, dar degeaba, au lasat acest upgrade nefunctional pe site.
Cea mai stabila versiune de firmware pt. aceste tablete este cea pentru modem MF110.

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide