Business Hi-Tech

Taiwanezii de la Aten au ales România în detrimentul Ungariei pentru a deschide un centru de reparaţii şi biroul de vânzări pentru întreaga regiune. „Centrul de reparaţii va fi unul de înaltă tehnologie, în care aşteptăm să primim o jumătate de tonă de echipamente şi subansambluri“

Taiwanezii de la Aten au ales România în detrimentul...

Autor: Adrian Seceleanu

29.11.2019, 19:20 660

Compania taiwaneză Aten, unul dintre cei mai mari furnizori globali de echi­pa­mente de conec­tivitate şi administrare a echipa­men­telor audio, video, cu afaceri de aproape 200 mil. dolari anul trecut, a se­lec­tat România pentru a deschide cen­trul regional de unde vor fi coor­donate vânzările şi efectuate serviciile de reparaţii pentru echipamentele pro­prii.

„Am studiat foarte bine regiunea înainte de a alege unde să ne deschidem biroul. Într-un final am ales România în locul Ungariei. Vom lansa şi mai puternic businessul pe plan local în 2020“, a declarat Lanie Chen, vicepre­şedinte pentru Europa Centrală şi de Est al Aten în cadrul unei întâlniri cu media în noul sediu din Bucureşti al companiei, din complexul Global City Business Park din nordul Capitalei.

Biroul din România va fi punctul principal de training şi suport vânzări pentru România, Ucraina, Bulgaria, Moldova, Serbia, Muntenegru, Slo­venia şi Macedonia de Nord.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO