Business Hi-Tech

Talpeş, Bitdefender: Veniturile grupului au crescut cu 26% anul trecut. Ţinta pentru 2014, plus 30%

Florin Talpeş, fondator şi CEO al producătorului de software Bitdefender

Florin Talpeş, fondator şi CEO al producătorului de software Bitdefender

Autor: Adrian Seceleanu

19.08.2014, 00:06 382
Furnizorul de soluţii de securitate IT Bitdefender, care s-a extins puternic la nivel internaţional în ultimii ani, a înregistrat anul trecut, la nivelul întregului grup, venituri mai mari cu 26%, a declarat pentru ZF Florin Talpeş, fondator şi CEO, fără a oferi însă detalii despre nivelul exact al afacerilor.
 
„Grupul Bitdefender şi-a accelerat creş­terea în 2013, (...). Planurile noastre sunt ca în 2014 să creştem cu peste 30%“, a declarat Talpeş. Rezultatul este în linie cu estimările anterioare anunţate de companie, respectiv o creştere de 25% a veniturilor. „Veniturile Bitdefender vor creşte anul acesta (în 2013 – n. red.) cu 25%, avansul fiind susţinut de segmentul online“, declarase Florin Talpeş la evenimentul la ZF Digital ’13, care a avut loc în luna octombrie. „2013 se va încheia cu o creştere de 25%, cea mai mare parte din online, unde creşterea este de 40%. Focusul nostru este în acest moment pe piaţa nord- americană şi piaţa vest-europeană, în special Germania“.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO