Business Hi-Tech

TBNR, accelerator de startupuri din Iaşi, începe primul său program cu şase startupuri şi o investiţie

TBNR, accelerator de startupuri din Iaşi, începe primul...

Autor: Roxana Rosu

08.03.2018, 11:06 458

TBNR (The Best Never Rest), accelerator de startupuri din Iaşi, a încheiat selecţia iniţială şi va începe programul pe 2018, primul din istoria sa, cu o investiţie şi şase startupuri accelerate.

Programul TBNR este continuu, aşa că admiterea de noi startupuri şi noile investiţii vor fi anunţate pe parcursul anului, pe măsură ce se vor concretiza.

Primele startupuri selectate sunt :

  • Nify LAS, soluţie de learning administration, investiţie de 33.000 euro
  • RedSuns, drone de cartografiere
  • AMAP, soluţii industriale din zona SCADA, smart metering, energy efficiency
  • Trip & Treat, platformă de turism medical inbound şi outbound
  • Oaza Mamelor, marketplace pentru servicii de wellness pentru mame în perioada sarcinii şi după naştere
  • MKBH, aplicaţie de relaţie de cuplu

TBNR a fost fondat în octombrie 2017 de un grup de profesionişti IT din Iaşi şi are 19 mentori şi 21 de investitori, actori reprezentativi ai mediului IT şi de business din Iaşi şi din ţară.

Investiţiile TBNR sunt făcute din capital privat şi TBNR va continua să identifice noi oportunităţi de investiţie, în primul rând dintre startupurile admise în propriul său programul de accelerare, ca investitor unic, lead sau partener de rundă cu reţeaua noastră de angel investors.

TBNR caută startupuri preponderent de software, cu idei scalabile şi potenţial de creştere exponenţială. Echipe din Iaşi, din ţară sau din străinătate pot aplica şi vor fi invitate la discuţii.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO