Business Hi-Tech

Techcelerator caută din nou investitori pentru start-up-urile tech din regiune

Cristina Ţoncu, program manager şi cofondator Techcelerator

Cristina Ţoncu, program manager şi cofondator Techcelerator

Autor: Alexandra Cepăreanu

01.09.2021, 00:05 277

Techcelerator, cel mai activ accelerator din România pentru start-up-uri de tehnologie, organizează o nouă ediţie, a treia, a evenimentului Scale Match, o platformă regională care facilitează accesul start-up-urilor de tehnologie la finanţare şi la parteneri strategici. Pentru evenimentul care va avea loc online pe 28-29 septembrie vor fi selectate 30 - 40 de echipe.

„Scale Match este un program conceput pentru start-up-uri în faza de extindere, aflate înainte sau după o rundă de finanţare. Programul vizează dezvoltatorii de soluţii HealthTech, Fintech, SaaS şi AI aflate în etapa în care sunt gata să lanseze un produs pe piaţă”, conform Techcelerator.

„Accesul la investitori poate fi un proces de lungă durată şi stresant pentru fondatori. Cold e-mailingul dă rar rezultate satisfăcătoare, iar aşteptarea unui răspuns este deconcertantă. De aceea este întotdeauna o idee bună să lucrezi cu un accelerator de afaceri cu track record. Să faci parte din familia Techcelerator aduce avantaje nete, din toate punctele de vedere ale dezvoltării  businessului tău într-un interval de timp semnificativ redus şi, mai ales, îţi oferă o cale mult mai scurtă către runda de investiţii de care ai nevoie. Acesta este scopul programului Scale Match. Noi ne conectăm sistematic cu cele mai active fonduri de investiţii din Europa, şi nu numai, şi le prezentăm cele mai bune produse pe care le identificăm la nivelul SEE. Este modul nostru de a contribui la susţinerea inovării tech în regiune”, a declarat Cristina Ţoncu, program manager şi cofondator Techcelerator.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO