Business Hi-Tech

Telekom a lansat o nouă ofertă de servicii integrate fix-mobil

Foto: Octav Ganea

Foto: Octav Ganea

Autor: Ioana Nita

18.03.2015, 00:02 2100

Telekom România, cel mai mare grup de telecomunicaţii de pe piaţa locală, le oferă clienţilor reduceri de 50% timp de 6 luni pentru abonamentele de servicii integrate fix-mobil, care includ şi receiver TV şi modem Wi-fi. Tariful pentru pachetele care includ servicii TV, de internet şi telefonie fixă porneşte de la 42 lei/lună, iar pentru cele la care se adaugă şi telefonia mobilă costul începe de la 69 lei/lună.

Astfel, pachetul cu 3 servicii care cuprinde Televiziune L, Internet L şi Voce fixă S, costă 45 lei/lună, în primele 6 luni, iar apoi 89 lei/lună. Pachetele care cuprind toate cele 4 servicii (TV, internet, telefonie fixă şi mobilă) sunt disponibile în două variante - Nelimitat Voce L, Televiziune L, Internet L şi Voce fixă S, la preţul promoţional de 72 lei/lună, în primele 6 luni, respectiv 143 lei/lună, începând cu luna a şaptea, sau pachetul cu Nelimitat Voce L, Televiziune M, Internet L şi Voce fixă S, la preţul promoţional de 69 lei/lună, în primele 6 luni, respectiv 138 lei/lună, începând cu luna a şaptea. Oferta este disponibilă începând din 16 martie  şi este valabilă pentru contractele încheiate pe o perioadă de 2 ani.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO