Business Hi-Tech

Telekom lansează o competiţie pentru soluţii IT&C pentru mediul de business

Telekom lansează o competiţie pentru soluţii IT&C...

Autor: Adrian Seceleanu

23.04.2015, 00:00 424

Telekom, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de telecomunicaţii de pe piaţă, a lansat a doua ediţie a concursului internaţional „Business Wall of Fame”, prin care sunt căutate soluţii de tip „internet of things” (obiecte conectate la internet - n. red.) dedicate companiilor. Competiţia are loc în România şi alte 7 ţări europene.

Pentru a fi acceptate în competiţie soluţiile de acest tip trebuie să fie deja disponibile la vânzare sau în stadiul de lansare pe piaţă. Dezvoltatorii din România au posibilitatea de a câştiga o campanie de promovare a soluţiei lor, dezvoltată de Telekom, în valoare de 30.000 de euro şi de a deveni partener al grupului.

„Soluţiile de tip internet of things presupun conectarea  diverselor echipamente sau dispozitive pe orice tip de conexiune de internet, acestea colectând şi făcând schimb de informaţii pe baza unor soft-uri în cloud. Soluţiile vizează diverse arii, precum maşinile conectate, clădirile sau oraşele inteligente, automatizarea industrială, măsurarea inteligentă”, conform Telekom.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO