Business Hi-Tech

Telekom Mobil va avea şi activităţi de cercetare-dezvoltare în inginerie şi ştiinţe umaniste

Foto: Octav Ganea

Foto: Octav Ganea

Autor: Adrian Seceleanu

31.08.2015, 00:00 4298

Telekom Romania Mobile Communications (fostul Cosmote), al treilea jucător de pe piaţa locală de telefonie mobilă, a adăugat la obiectul de activitate şi cercetarea & dezvoltarea în inginerie şi ştiinţe umaniste, conform unei decizii luate de acţionari în luna mai, publicate recent în Monitorul Oficial.

„În urma discuţiilor asupra punctelor menţionate mai sus, acţionarii decid, în unanimitate, aprobarea completării obiectului secundar de activitate al societăţii, prin introducerea următoarelor activităţi: Cod CAEN 7219 - Cercetare-dezvoltare în alte ştiinte naturale şi inginerie; Cod CAEN 7220 - Cercetare-dezvoltare în ştiinţe sociale şi umaniste”, conform documentului publicat în Monitorul Oficial. Compania a înregistrat anul trecut venituri de 439,4 mil. euro în România, conform datelor comunicate de grupul elen OTE, acţionarul majoritar.

Rezultatele financiare ale Telekom Romania Mobile Communications nu sunt disponibile la Ministerul Finanţelor, iar compania nu a răspuns până în prezent solicitărilor de a publica aceste informaţii - la fel ca şi în cazul celorlalte companii din grup (fostul Romtelecom şi retailerul de telecom Germanos). 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO