Business Hi-Tech

Telekom România confirmă că le-a prezentat sindicatelor obiectivele strategice ale “remodelării afacerii”, fără a oferi detalii despre discuţii

Telekom România confirmă că le-a prezentat...

Autor: Adrian Seceleanu

02.05.2017, 18:50 526

Echipa de management a grupului Telekom România le-a prezentat astăzi sindicatelor din companie planul strategic de remodelare al businessului, au precizat pentru ZF reprezentanţii companiei, fără a oferi însă practic date suplimentare despre acesta.

“Ca parte a dialogului social şi a procesului de implementare a programului de remodelare a afacerii demarat în acest an, astăzi au avut loc consultări între managementul Telekom România şi reprezentanţii organizaţiilor sindicale reprezentative din companiile grupului Telekom România.
În cadrul întâlnirii, echipa de management a Telekom România a prezentat obiectivele strategice ale programului de remodelare a afacerii, ceea ce implică o serie de iniţiative pentru a îmbunătăţi procesele orientate către clienţi, precum şi noul model operaţional care urmează să fie implementat începând cu 1 iulie.
Aşa cum am anunţat anterior, programul iniţiat în acest an are ca obiectiv optimizarea operaţiunilor Telekom România, pentru a deservi mai bine clienţii şi pentru a îmbunătăţi performanţa de business. Toate schimbările operaţionale şi de remodelare a proceselor care vor fi implementate în această perioadă au fost gândite strategic şi vor fi detaliate pentru a servi acestui obiectiv”, au spus reprezentanţii Telekom.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO