Business Hi-Tech

Telekom România introduce pe site funcţia de previzualizare în format 3D a telefoanelor: „Clienţii pot înţelege mai uşor cât de înalt, de lat sau de subţire este smartphone-ul pe care şi-l doresc, în comparaţie cu un card bancar”

Telekom România introduce pe site funcţia de...

Autor: Alexandra Cepăreanu

11.06.2021, 10:42 110

Telekom România îşi continuă procesele de digitalizare şi introduce pe site-ul prorpiu funcţia de previzualizare în format 3D a telefoanelor, au transmis reprezentanţii Telekom România.

„Datorită noii facilităţi introduse de Telekom Romania, clienţii îşi pot analiza mai atent telefoanele dorite direct online fără a mai fi nevoie să meargă într-un magazin fizic sau să sune în Call Center”, a spus Gabriel Trăistaru, Director Digitalizare în cadrul Telekom România. 

Astfel, vizitatorii site-ului vor putea identifica mai uşor dimensiunile reale ale terminalelor mobile, folosind noua funcţie introdusă pe site prin care aceştia pot asocia mai bine proporţiile telefoanelor cu ajutorul unui obiect extrem de comun: un card bancar.

„Clienţii pot înţelege mai uşor cât de înalt, de lat sau de subţire este smartphone-ul pe care şi-l doresc, în comparaţie cu un card bancar”, potrivit reprezentanţilor Telekom.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO