Business Hi-Tech

Telekom România lansează OneDock, o soluţie dedicată mediului de business prin care companiile pot ţine într-un singur loc toate aplicaţiile pe care le folosesc

Alexandru Isbăşoiu

Alexandru Isbăşoiu

Autor: Alexandra Cepăreanu

11.01.2021, 12:30 259

♦ OneDock este folosit la nivel intern de angajaţii Telekom ♦ Soluţia integrează circa 40 de aplicaţii realizate in-house sau cu ajutorul partenerilor.

Telekom România, unul din principalii jucători de pe piaţa de telecom din România, cu afaceri la nivel de grup de aproximativ 5,3 mld. lei (1,1 mld. euro) în 2019, a lansat OneDock, o so­luţie ce le permite companiilor să adune într-un singur loc toate aplicaţiile pe care le folosesc.

„OneDock este o aplicaţie de desktop care simplifică folosirea tehnologiei şi creşte nivelul de performanţă chiar şi atunci când lucrezi de acasă. OneDock îşi propune să strângă sub umbrela aceleiaşi platforme toate aplicaţiile folosite de o afacere“, a spus Alexandru Isbăşoiu, business development manager OneDock în cadrul Telekom România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO