Business Hi-Tech

Telekom România şi-a bugetat investiţii de peste 180 mil. euro în 2016, pentru extinderea reţelelor

Telekom România şi-a bugetat investiţii de peste 180...

Autor: Raluca Ghinea

01.03.2016, 12:54 50

Compania va extinde cu peste 30% acoperirea reţelei bazate pe fibră optică, pentru a ajunge la două milioane de gospodării până la sfârşitul acestui an.

Pe segmentul serviciilor mobile, Telekom va extinde şi moderniza reţelele 3G/4G, pentru servicii de broadband mobil cu o calitate superioară.

"Prioritatea noastră în 2016, ca furnizor de top de servicii integrate, este să ne consolidăm oferta unică pe acest segment", a afirmat Miroslav Majoros, CEO Telekom România.

Telekom Romania va lansa anul acesta serviciul prioritar de relaţii cu clienţii, iniţiativă din mai 2015, angajaîi special pregătiţi pentru magazine şi centrele de contact care oferă consultanţă clienţilor pentru servicii integrate fix-mobil, precum şi contactarea clienţilor pentru a verifica instalarea corespunzătoare a serviciilor.

Compania de telecomunicaţii are circa 10 milioane de contracte de servicii, fiind prezentă pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom şi Cosmote România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO