Telekom România şi Adservio oferă o soluţie modernă de educaţie în proiectul smart city din Alba-Iulia

22 dec 2017 Autor: Ioana Nita

Grupul Telekom România împreună cu compania locală Adservio va împlementa un pachet educaţional integrat în Alba-Iulia, ca parte a proiectului-pilot de oraş inteligent „Alba Iulia Smart City 2018”. 

În acest sens, Telekom România a semnat un protocol cu Primăria Municipiului Alba Iulia pentru implementarea componentei de Smart Education  Pachetul educaţional cuprinde licenţa pentru platforma Adservio de management educaţional „Catalogul electronic” şi dotarea cu 690 de tablete pentru profesori echipate cu SIM-uri de date mobile cu trafic de internet inclus.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 22.12.2017

 
Cuvinte cheie:
romania
, proiect
, alba
, educatie
, solutie
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide