Business Hi-Tech

Telekom România şi asociaţia SuperTeach vor crea o platformă digitală pentru educaţie

Telekom România şi asociaţia SuperTeach vor crea o...

Autor: Ioana Nita

28.08.2020, 14:00 362

Telekom Romania, împreună cu asociaţia SuperTeach, vor crea o platformă digitală în care profesorii vor avea acces la cele mai valoroase resurse educaţionale ale momentului: webinarii şi workshop-uri, cursuri şi conferinţe online şi traininguri pe diverse teme de interes, dedicate dezvoltării lor profesionale. 

Astfel, iniţiativa are ca scop mobilizarea comunităţilor de profesori cu o mentalitate deschisă şi să le pregătească din punct de vedere digital pentru un sistem educaţional adaptat la noua normalitate. Parteneriatul dintre Telekom şi SuperTeach are la bază construirea unei comunităţi solide, în care cadrele didactice identifică împreună soluţii care să contribuie la o educaţie performantă şi eficientă, prin acces la numeroase resurse educaţionale: webinarii şi workshop-uri, cursuri şi conferinţe online şi traininguri pe diverse teme de interes dedicate dezvoltării lor profesionale, organizate împreună cu partenerii Telekom.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO