Business Hi-Tech

Temagon: proiecte cu bani europeni

19.05.2003, 00:00 28

Temagon Romania, parte a diviziei de consultanta a OTE Telecom, se va orienta pe viitor spre contracte guvernamentale cu finantare europeana, a declarat pentru Ziarul Financiar Elisseos Ulysses Vafiadis, country manager  al Temagon.
Temagon si-a deschis reprezentanta in Romania in 2000, activand atunci exclusiv ca firma de consultanta pentru sectorul telecomunicatiilor. Decizia de a se implica in domeniul IT a fost insa de bun augur, incasarile pe 2002 ajungand la 1,7 milioane de dolari, spun oficiali ai companiei. Temagon Romania ofera acum solutii integrate (consultanta, aplicatii software - CRM, ERP si suport), pentru managementul afacerilor. Principalii clienti ai companiei sunt Romtelecom, Delta Icecreams si Seventeen Cosmetics.
Temagon Group, divizia de consultanta a OTE a avut anul trecut incasari ce au totalizat 13 milioane de dolari, avand reprezentante in 12 tari din Europa Centrala si de sud-est.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO