Timişorenii de la Piconet ţintesc afaceri de 2 mil.euro din plata parcărilor

14 ian 2016 Autor: Oana Stupinean

Claudiu Suma, CEO al Piconet

Şoferii care folosesc aplicaţia TPark pot plăti amenzile de circulaţie şi de parcare, tran­zacţiile fiind realizate în mod securizat cu orice card bancar pentru uz electronic.

Piconet, compania care a dezvoltat şi imple­men­tat un sistem de plată a parcării cu tele­fonul mobil în mai multe oraşe, ca Timişoara, Braşov, Cluj, Oradea, ţinteşte afaceri de minimum două milioane de euro în 2016.
 
„Am încheiat anul 2015 cu o cifră de afaceri de 1,6 milioane de euro. Este o creştere importantă, în trendul ultimilor ani în care cifra de afaceri a companiei se dubla. Dacă privim perioada 2010-2014, am înregistrat o creştere de 486%. În 2016 dorim să atingem o cifră de afaceri de minimum două milioane de euro”, spune Claudiu Suma, CEO al Piconet.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.01.2016

 
Cuvinte cheie:
Piconet
, plati
, afaceri
, parcari
, timisoara
, oradea
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide