Business Hi-Tech

Toate abonamentele Orange au acum inclus internet la viteze 4G

Toate abonamentele Orange au acum inclus internet la...

Autor: Ioana Nita

11.07.2014, 00:00 22133

Orange, cel mai mare operator de telecom de pe piaţa locală, a lansat ieri oferta de vară care include internet la viteze 4G la toate abonamentele, fără taxe suplimentare, şi reduceri la telefoanele compatibile 4G.

Astfel, începând cu 10 iulie toţi clienţii persoane fizice care activează sau reînnoiesc un abonament Orange beneficiază de internet la viteze 4G de 30 Mbps pentru download şi 15 Mbps pentru upload, viteze medii reale.

„În condiţiile în care tot mai mulţi clienţi aleg telefoane de ultimă generaţie, este firesc să-şi dorească să le folosească la capacitate maximă. În acest sens, reţeaua Orange pune la dispoziţia clienţilor săi acoperire 4G şi cele mai mari viteze pe care această tehnologie le permite”, a  declarat Julien Ducarroz, chief commercial officer la Orange România. Orange le pune la dispoziţie clienţilor un portofoliu de 31 de modele de telefoane compatibile cu tehnologia 4G.

 

O noua provocare pentru manageri: coordonarea si motivarea de la distanta a echipelor

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO